29 september 23:58

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Tanya :) Inatt igen, men ingen porr denna kväll :P Idag har FIA blivit 19 !
Skitmysig dag faktiskt.
Smörgåstårta, kakor, bullar, kaffe, lite mer smörgåstårta, cola, markus , fia, micke, tanya, säter, tjejgänget, mentalsjukhus, mahmod, simon, Maria - Det är lycka att få en riktigt GUUL ostkrog, msn, musik, gabriell och porr... :P Haha det har min dag bestått av :)
I just love my life!
Puss

Mickes rockiga hand i söndags! :D






Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 september 23:48

Hejsan!
Nu kommer lite bilder från igår :)
På vägen till Säter! :D




Fia va bakfull och glad :)



Markus humör var också på topp :D



Jag och Micke bestämde oss för att ta bild i en mest osmickraste vinkeln :D










Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

28 september 00:45

Hejsan!
Förlåt om jag varit dålig på att updatera. Men nu kommer det :)

Angånende jobbet i Spanien så ja! jag fick det!! :D Men jag tackade nej dock. Anledningar:
- Något skumt med företaget. (pratade med arbetsförmedligen om det och dom tyckte också att det lät konstigt.)
- Skulle behövt fixa ungefär 10.000 kr på 1½ vecka.
- Pappa ville verkligen inte att jag skulle ta det, ifall att det skulle bli nått galet där nere.
- Jag skulle betala 3500 för ett rum, o dela lägenhet med typ 3 randoms personer som inte ens kom från Sverige.
- Grundlönen låg på 3000.

Med mycket om och men så tackade jag nej men sa att jag hör av mig igen när jag har ekonomi till det.



Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, utan jag har nu varit i dalarna en vecka, träffat alla tjejer, mamma, syskon, Micke och så :) Jävligt trevligt :)

I fredags så va Micke i rättvik på kräftskiva så jag hade hans lägenhet själv, jag hängde med Fia, möblerade om och hängde med tanya också, riktigt trevligt.

Igår så var det party hos stina, men jag drog efter ett tag hem till Tanyas mamma, skitroligt där. Massa släktingar, och ni som känner mig vet att jag har känt Tanya since forever och hennes är mitt sort of :P haha

Idag har varit den bästa bakis dagen NÅGONSIN. Jag, Fia, Markus o Micke hooka upp klockan 12 idag och åkte till max och käka, markus körde in i en lyktstolpe, RIKTIGT KUL FAKTISKT!  Sen så åkte vi hem till mamma i Säter för jag och Fia fick lov att uträtta vissa saker på en viss plats (så att säga), vi skulle leta på gamla mentalsjukhustet i säter och jag sa att jag visste att det låg där (pekade o markus svängde) men det visade sig vara HELT fel! Men vi hade kul iaf. Sen hittade vi sjukhustet, och hade riktigt kul faktiskt. Läskigt som fan fast det var ljust ute.

Vi åkte därifrån och jag o micke gled hem till Linn när vi kom hem till Falun igen. Saknat henne som fan, och bäbis magen hade blivit stoor :D Jag gillare. Träffa fia och markus igen efter vi varit där en stund, och så åkte vi till AVESTA för att äta pizza ! HAHA så jävla ovärt fast det som gjorde det värt var ännu mer tid med Fia o Markus och bilfärden. Vi har glidit hela dagen :D

I JUST LOOOVE MY BAKIS DAY ! :D

bilder kommer senare








Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 september 21:28

HEJSAN!!

NU TÄNKER JAG SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER FÖR NÅTT HELT INSANE HAR HÄNT!!

JAG SKREV JU OM ATT JAG SÖKT JOBB I SPANIEN OCH THAILAND?!

JONATHAN FRÅN SPANIEN RINGE OCH SA ATT DOM VAR INTRESSERADE ATT JAG SKULLE BÖRJA JOBBA DÄR! VI SKA HA TELEFONINTERVJU IMORN 13,30!!!! HÅLL TUMMARNA!!!

DET HÄR ÄR HELT GALET!! :) HELT PIRRIG I HELA KROPPEN, NI SKULLE HA SETT MIG NÄR JAG SÅG ATT DET VAR DOM SOM RINGDE! VÄRLDENS ADREALINKICK!!

NU ÄR DET BARA ATT HOPPAS PÅ ATT INTERVJUN IMORN GÅR RIKTIGT BRA! SÅ KANSKE MAN ÅKER TILL SPANIEN REDAN NÄSTA MÅNAD!!! :D:D:D

 

VI SES I SPANIEN FÖRHOPPNINGSVIS!!! :D



THIS IS WERE I HOPEFULLY WILL BE LIVNING!!!! :):)





Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()

2 september 10:38

Hejsan!
Några dagar sen jag skrev. Uppdatering.

Ihelgen hände inte direkt mycket, satt barnvakt i lördags.. Rätt okej eftersom två 11 åringar leker bra med varandra. Annars hände inte så mycket, var ute och körde en del. Och "Serla"- Jag kan faktiskt köra! :D

Nu i veckan har jag mest hängt på körskolan och nu har jag klarat D-provet så det går faktiskt riktigt bra. Jag sökte jobb igår också, eftersom jag inte fick jobbet som personlig assistent vikare.
Jag sökte personlig assistent .. igen inne i västerås. Sen sökte jag som försäljare i Thailand och Spanien. Verkar skitroligt! Ja, gott folk jag har sagt att jag aldrig mer skulle jobba som telefonförsäljare, men det kanske blir en hel annan sak om man jobbar enbart 4 timmar om dagen och dessutom är utomlands!

HOPPAS PÅ JOBB NU!!

Jag ska snart hoppa upp på cykeln och cykla in till körskolan, cykla har jag inte gjort sen sist jag var hemma hos Lois! Miss Her!
Jag tänkte snart ta tummen ur röven och dra mig ditåt faktistk. Saknar många där, rätt hårt att ha vänner utspridda. Jag sa ju också att jag aldrig mer skulle återvända till Sandviken, men det blir nog så trots allt :)

Jag vill bara berömma min mamma som har rökt sen hon var 14 och är nu inne på hennes 2a rökfria dag. Jag älskar dig Mamma och vet att du kommer fixa detta! :)



VINCENT - P.A.R.A.D.I.S.E. just gonna love it!





Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()