27 augusti 17:20

Hejsan!

Min käraste vän Micke har åkt hem idag :( Men kommer kanske på lördag igen.

Jag och Linda har varit inne i Erikslund och kollar runt på lite saker och så :) SkojSkoj.

Jag har kommit fram till vad jag vill jobba med, eller ta en utbildning i... Makeup artist. Har suttit och kolla runt på skolor men det är helt sjukt dyrt, det biliigaste jag hitta kosta 39.000 svenska kronor. Den skolan ligger i borlänge, så är det någon vänlig själ som har lust att skänka mig denna summa så tackar jag och tar emot ! :D

Igår köpte jag nya skor, har gått skitmycket idag och fick därmed skavsår, eller inte riktigt men påväg, det brände sådär oskönt på hälarna.  :P

Undra vafan som händer ikväll ? JAG VILL GÖRA NÅTT KUL!!!!!!!!!!!!!

 















 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

27 augusti 02:39

Hejsan!
Jag blir så jävla trött på människor som inte kan tro på vad man säger och aldrig lita på mig! Varför i hela helvetet skulle jag sitta och ljuga? Vad skulle jag tjäna på det? Och just det, det är ju mitt fel att vi inte pratar lika ofta som förr, mitt fel att inte jag kommer dit, mitt fel att jag inte svarar på sms när jag hade en BORTTAPPAD mobil. Jag blir helt sinnessjuk på sånt här..

Annars idag har jag haft en skitbra dag :D Först arbetsförmedligen, gick som på en dans :D Sen första körlektionen. Riktigt riktigt kul faktiskt, och hon sa att jag var skitduktig och att jag skulle vara riktigt stolt över mig själv :D
Sen gled jag och Micke in till västerås köpte skor och kika runt. Sen va vi hemma, Och sen kolla vi på HeartBreak Hotel med styvmamma Linda! (världens bästa Linda! ) Den filmen är ju helt underbar! :D

Sen snacka jag med Tommy! Har saknat honom som 17 :D Han är alltför bra han! <3

Nu ligger Micke och sover sedan länge :P Kanske också ska göra det :)

 


Jag fick Zanna att må lite bättre iaf! :D







Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

25 augusti 10:16

Hejsan!
Varför måste det vara så krångligt jämt? Med att söka jobb tänkte jag på nu. Men ett posetivit meddelande har jag fått från jobbet med vikare som personlig assistent. Dom ska höra av sig senare i veckan för att bestämma ett möte med personen som behöver hjälp :) Det är ju faktiskt det jag vill jobba med. så hoppas!
Annars har det inte hänt så mycket, har fortfarande ingen mobil :( Jag börjar nästan gråta!
Orkar inte skriva mer nu, skriver senare.



Min balklänning! :D




Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 augusti 16:28

Hejsan!
Min helg har varit toppen! :D Skitskoj! I lördags var jag först ute i Buhå /Dala-floda och firade farfar och åt kräftor. Kräftskiva i skogen, det var skit nice, eftersom man träffade hela släkten från den sidan :D

Fia o Markus kom och hämta mig efter några fel åkningar och fias damputbrott :P Dricker lite sprit ( frågan va om det kanske var asitån eller t-sprit i flaskan:P)
Kommer fram till Tanya där Gällan inte vet om att jag kommer :D Så en vanlig förfest blev till en överraskingsfest:) Skitkul var det, sen var det krogen, Lika roligt jämt med alla tjejer ute! Efterfest som inte riktigt blev som hade tänkt! Fia gråtandes, jag gråtandes och Gällan gråtandes. Helt galet, stackars micke!

Jag och micke åkte till statoil och jag tårarna bara rann när jag var inne och köpte cigg, och jag var så jävla full :) Men jag gillare :D

På söndagen så träffa jag Tanyas mamma och hennes nya pojkvän :) Kanske huur söööta som helst!!
Och jag tappade min mobil också. Så just nu är jag den mest mobil lösa människan på hela jorden!

Nu ska jag ut o röka en ciggiluring med bästa killen på hela jorden, MICHAEL ÖSTLING!!



R.I.P. :'(





Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

21 augusti 20:19

Hejsan!
Nu har jag nyss kommit hem från övningskörning med pappa :) Det går bättre och bättre för varje gång! Nu kan jag rondellerna, som jag har haft skitsvårt med, och jag pallar med dom höga hastigheterna nu utan att blå hålla ratten :) Och sen idag gjorde jag min första omkörning :) Gick strålande :)

Nu sitter jag och snackar med Bananakids Zanna och hon har ätit 15 st bananakids "/  Snuskigt många, men hon är ju som hon är! :)
Imorn bär det av till dalarna, Ska ut till Buhå.( Vet inte om det stavas så men det uttalas typ så:P) Så jag ska väl snart börja packa lite och så :)

Inget roligt på g, men vi får väl se efter helgen :)




Syster Emilia när hon inte får behålla mig mobil!




Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

21 augusti 15:43

Hejsan!
Nu har jag varit duktig och sökt jobb, nu är det bara att hoppas :)

Jag har fått ett skitsött brev från min brevkompis, Zanna! Vi fyller våra tomrum med brev :P Ska svara på det senare idag :) Idag har dagen gått förbi rätt enkelt, fast jag sitter fortfarande i pyjamasbyxor ;) Jag har också blivit beroende av två av Jumpers låtar. När hela världen står utanför, och, Våran hemlighet. Värt att lyssna på.

Jag och pappa ska väl ut och övningsköra sen :) Awsome!













Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mamma

Mamma!
Jag saknar dig nått så otroligt mycket. Du vet att du betyder jätte mycket för mig. Jag älskar dig över allt annat.
Jag vet hur elak jag har varit mot dig, och jag ber ännu en gång så hemskt mycket om ursäkt. Vi har haft det jävligt svårt vissa studer, Men vi har alltid klarat oss ur dom. Men det kommer som slag i mitt ansikte när jag tänker tillbaka och allt är ditt fel. Fast det inte är det, alla gånger åtminstonde. Det blev som det blev och det är nått jag har svårt att komma över.

Både du och jag vet hur olika åsikter vi har om en viss grej, jag förstår att det kan vara svårt att lämna, men jag ser att vissa studer mår inte du heller bra över situationen. Men jag vill att du ska veta att hur det än blir och vad som än händer så kommer jag alltid att älska dig och stå vid din sida oavsett!

Och ja, jag säger nästan alltid som jag tycker och tänker, även om det kan komma ut fel och vid fel tillfällen så vill jag ingenting illa. Men vissa gånger kan jag inte stå och kolla på, dels för Julias skull.
Jag har aldrig uppfattat hur mycket Julia o Elin framför allt, tar efter mig och ser upp till mig, men jag har förstått det nu. När jag stått utanför och kollat ett tag. Jag har lärt Julia att stå upp för sig själv kanske lite väl mycket, att hon blir uppkäftig ibland, precis som en annan, men jag har förstått nu. Jag får smaka på mig själv lite:P Men jag har förstått att jag kanske inte ska lägga mig i allt och jag kanske inte ska öppna min mun alla gånger, men efter det Du Jag o Julia gått igenom tillsammans så har jag blivit överbeskyddande just mot henne. Och jag vet att jag gör precis som en annan gör, ser Julia som mer min syster i vissa tillfällen och Elin o Emilia som mindre, eftersom... Du vet säkert varför. Men jag fattat nu, jag är lika dum som "den" vid vissa tillfällen, ändring. För utan Elin och Emilia skulle jag inte veta vart jag skulle ta vägen.

Jag saknar Er alla så enormt mycket!

Och mamma, JAG ÄLSKAR DIG!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

20 augusti 20:27

Hejsan!
Igår kom Gabriel hit, vi kollade på Wall-E och den va seriöst helt kass, fast sällskapet var bäst! :) Kolla och på tv, massa creapy shit :P Och hängde :) Jag gillarÄ !
Gabriell- Vi får göra om det väldans snart :)

Annars har dagen idag gått förbi med massa tv tittande huvudvärk och inte så mycket mer.  Men jag har faktiskt varit duktig och gick 20 min på träningsmaskinen, för att få lite posetivitet i huvudet. Men men det gick som det gick.

Känner mig faktiskt lite down idag, ingen aning om varför... Jag saknar Ann-Sofie hemskt mycket, saknar alla i Falun faktiskt, och känner mig inte riktigt hemma här, eller alltså , jag umgås ju liksom inte med någon här, har inte så många och umgås med. Sen har jag nog inte gjort ett ärligt försök för att göra det till mitt riktiga riktiga hem.

Jag har blivit en tänkare igen, och ni som känner mig vet vad det innebär, jag stänger mig inne.












Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

19 augusti 16:32

Hejsan!
Fan vad dagen har gått fort, men det är iofs mycket bra :)
Jag gick upp klockan halv nio, och tro det eller ej, men jag åt faktiskt en riktig frukost :) Sen åkte jag och Linda till Ikea och handla saker till hushållet, typ galgar till mig, badrumsmatta och shit :P Skoj, sen gick jag på träningsmaskinen i 15 min :) tog en rök paus, pratade med Tanya och Sandra. Länge sen :) Alltid lika trevligt med skvaller :D:D

Sen gick jag upp på maskinen i 25 min till, duscha, messa med gabbe och fixat lite med tvätten :D Nu sitter jag här :P

På lördag ska jag upp till Buhå med pappa och en hel massa från släkten eftersom det är kräftskiva och farfar fyller 61 :P

Och just d, jag har skaffat mig ett nytt favorit band... JUMPER! Faktiskt skitbra :)

so long













Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 augusti 00:07

Hejsan!
Jag skriver väl lite mer igen då, har ändå inget bättre för mig :) Imorn kommer Gabriell hit och kollar på Wall-e med mig, ser fram emot det väldans mycket, han skulle ju ha varit här nu egentligen men så fick han inte ta bilen, synd. Men men det är som det är.

Jag och Zanna har börjat prata igen, känns helt underbart att ha fått tillbaka en saknad del av mig, det är verkligen så det känns. Hon har varit som en saknad del. Nu är jag hel igen. vi har känt varandra i tre år precis. 18/8-06 flyttade jag in i lägenheten :D

Jaja









Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

18 augusti 23:35

Hejsan!
Japp, nu har jag fallit för det här bloggadet igen, eller falligt och falligt, Linnea Åhlander tvinga mig. För jag har ju ett sånt intressant liv att skriva om :P Så sa hon inte men jag vet att hon tänkte :)
Här kommer lite uppdateringar till Linnea!
Jag bor hos pappa nu i Hallstahammar, trivs skitbra här! Jag är officiellt arbetslös, ska in på arbetsförmedlingen senast måndag med intyg på dom ställerna jag jobbat på, vilket kan bli svårt för att jag har inte fått några intyg skickade än.
I lördags sjöng jag på min styvmammas kompis bröllop och fick jätte mycket beröm av alla efter bröllopet och en tjej fråga till och med om jag hade en skiva med mig där jag sjöng som hon fick köpa. Och en annan kanske kommer få ett nytt jobb på nått sthlms projekt och då kommer dom behöva sångerskor så då skulle han tänka på mig.
Det är skitjobbigt att bo hemma igen efter att bott själv i 3 år. Men det funkar.
Just d, jag håller på som attan med det där jäkla körkortet också. Går faktiskt riktigt riktigt bra :)
Jag ska väl börja blogga här nu då. Så jag kan hålla Linnea underättad av vad som händer :)








Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()