12 november 14:18

 

NOW ITS TOO LATE FOR YOU AND YOUR WHITE HORSE, TO COME AROUND!

 









Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 november 14:47

Hello everybody.
Nu ligger jag i sängen med Gällivare och Micke sitter vid darorn :D jag bloggar från hans mobil. Igår hade vi skitkul, Emelies överraskningsfest blev faktiskt riktigt kul. Fast på kvällen blev det bråk... Men vi hoppas det löser sig :) Idag ska jag enbart ligga i sängen typ :p
Och i fredags fyllde lilla millan 2 år :)



LILLA MILLAN ÄR 2 ! :D









Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 november 23:34

Hallooo!!

Här kommer den berömda uppdateringen:D

Jag har fått jobb.. inte ett utan två. Jag jobbar åt Manpower på ett ringbolag. ( Jag som sa att jag aldrig mer ska sätta mig bakom en telefon igen :P sääääkert) Trivs faktiskt helt okej, men inte speciellt taggad fortfarande..
På det här jobbet jobbar jag 17 - 21, innebär att jag tar bussen från falun till borlänge klockan 16.07 och tar bussen från borlänge klockan 21.07 och är hemma igen vid 21.45

Det andra jobbet är i falun, på byggpartner, mamma fixade det till mig. Jag där jobbar jag med att ordna med fakturor och så. Första dagen var idag, sjukt kul! Jag går upp klockan 06.30 och går hemifrån senast 07.15. Jobbar till 12. så jag har ungefär 3½ timme innan jag ska iväg till borlänge. Så mina dagar kommer bli extremt långa.

Annars har det inte hänt så mycket, bor hos Micke nu. Funkar bra, han kanske flyttar till Göteborg efter nyår :( Jag kommer sakna som fan, men jag kommer få hyra hans lägenhet :) Niiice!

Killar, nja inte direkt tid med det just nu, men nästa helg blir det att åka till Göteborg och vara med Mahmod. Hoppas det kommer bli skitbra.

Så mina kära vänner, detta är en liten uppdatering, som ni kanske förstår har jag haft fullt upp ..


Ha det! :D








Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()